Thursday, August 19, 2010

before students' clearance

mata mamai2..kepala agak pening selepas bangun tidur..semalam tidur 2 jam 30 minit je..aish..kepala runsing..huu..paper arab ammi buat kepala saya lebih berat daripada biasa..disebabkan ari ni last boleh pinjam wireless hajar...maka..gagah kan juga diri separa sedar ni menaip..

lagi 7 hari je lagi untuk menetap kat kolej ni..menaiki bas intec..huhu..td dah isi borg clearance library..fuh..syahdu je rasa..

lately..cuba men"save" segala memori ngan kawan2..ahah..even capasity memory saya agak terhad..namun..demi kalian..saya cuba..

emm..sekarang tengah cuba wat list insan2 yang akan saya ingati..haha..gedik je..kan td dah ckp..memory saya agak terhad..
tapi serious ni..saya bakal merindui kawan2 yg ke egypt..haish..nak makan pun jadi x lalu..nasib baik ramadhan..hehe..

skrg tgh menyerabutkan diri dengan final xm..venue xm yang extra sejuk..mencuak kn lagi rasa nak jawab xm..jari jemari pun terasa kaku nak beraksi..paper arab td cam lawak..coz..x pham pe yg ditanya..maka..x tau la pa yang dijawab..=D

melihat kawan2 di sini menghabiskan saki baki masa di intec bersama "teman" and kawan2 rapat mereka..rindu pada zealous mula terasa..huhu..tp nak wat cam ne..bila dah besar ni..masing2 de hala tuju sendiri..haish..hehe..

kadang2 terlintas gak..nasib lah xde _____..
kalau x..lagi rasa sedih nak tinggalkan malaysia..=)

3 comments:

  1. gud luck pekse dan yg penting mse kt obersi nnti...haha

    ReplyDelete
  2. nasib lah takde ____
    pakwe ke?HAHAHA
    i miss u damn much :(

    ReplyDelete